Matri Uğursuz mu?












Soru biraz şaşırtıcı. Hele bugün 2 gol atmış bir forvet için.

Matri iyi futbolcu. Bana göre Juventus ve o ayardaki kulüplerin işini görebilecek futbolcu. Hakkını hala bulamadığını düşünüyorum. Matri, daha 1 sene olmadan Juve'ye alıştı. Matri gol atıyor, gol atmakta zorlanmıyor. Peki ama neden maç kazandıramıyor?

Milli takımdaki Hakan Şükür'ün tam tersi, Matri gol atınca Juventus kazanamıyor. Matri bir uğursuz mu, yoksa zor zamanların topçusu.

Bugün 2 gol attı Genoa'ya. 2 kere takımını öne geçirdi. Zor zamanların topçusu mu? Ama maç 2-2 sona erdi. Matri bir uğursuz mu?

Bu sezon 3 gol attı, 2'si bu akşam. Diğeri Siena deplasmanında. Maç 1-0 sona eriyor, Juventus kazanıyor. Matri zor zamanların topçusu mu?

Geçen sezona dönelim.

Matri geçen sezon oynadığı son maçta, Napoli'ye 1 gol attı. Dakika 84'tü. Juventus yenikti. Matri zor zamanların topçusu. Ama maç 2-2 sona erdi. Matri bir uğursuz.

Matri, Chievo'ya bir gol attı. Maç 1-0'dan 2-0 oldu. Juventus rahatladı. Peki maç skoru? 2-2..Matri bir uğursuz mu?

Matri, Juventus'taki ilk gollerini eski takımı Cagliari'ye hem de Cagliari'nin sahasında attı. Zor bir başlangıçtı, karakter sınavını başarıyla verdi. Ama o gün stadyumda olanlardan, ona büyü yapan olmuş olabilir mi?

Gerçi 1 hafta sonra Inter'e golünü attı ve Juve 1-0 kazandı. O günlerde kimse uğursuzluk demezdi herhalde. Ama zaten yukarıda da yazdık, Matri iyi topçu.

Herşeyin başlangıcı belki de bu maçtır.



0 Yorum var / Yorumlamak için buraya tıklayınız:

Yorum Gönder

Copyright © AZZURRI - Blogger Theme by BloggerThemes