Del Piero Bırakıyor ...


1993 yılında Serie B'de mücadele eden Padova'dan Juventus'un yolunu tuttuğunda böylesine bir fenomen haline geleceğini kim bilebilirdi ki ? Evet çoğumuzun çocukluk ve gençlik yıllarının kahramanı, Juventus'un sembol oyuncusu Alessandro Del Piero sezon sonunda siyah beyazlı formasına veda edecek.

Juventus başkanı Andrea Agnelli, 37 yaşındaki tecrübeli oyuncunun sezon sonunda hem kaptanlığı hem de Juventus formasını bırakacağını açıklasa da umarım kararını tekrar gözden geçirir ve bizimle yoluna devam eder dedi.

Del Piero, sezon başında Juventus'un 2 yıllık kontrat teklifine rağmen kulübü ile 1 yıllık sözleşme imzalamış ve İtalya sınırları içerisinde Juventus'tan başka bir kulüpte asla forma giymeyeceğini açıklayarak aslında mesajı vermişti. Frikiklerin usta ismi Del Piero, Calciopoli skandalının ardından Juventus'un küme düşürülmesine rağmen kaptan olarak gemisini terketmemiş ve bu zorlu süreçten takımının çıkmasında baş rolü üstlenmişti.

1 Yorum var / Yorumlamak için buraya tıklayınız:

Köfteci dedi ki...

Kabullenmek istemediğim gerçek. Giderek yaklaşıyor malesef o acı gün ve muhtemelen bu kış kendisi de açıklayacak jübilesini.Düşündükçe futboldan soğuyor insan.

Yorum Gönder

Copyright © AZZURRI - Blogger Theme by BloggerThemes