Luc CASTAIGNOS


Hem Siena deplasmanında Inter'e son dakikada 3 puanı getirmiş olması sebebiyle hem de Kutay'ın pası bize atması üzerine Luc Castaignos'u huzurlarınıza sunma zamanı geldi.

1992 doğumlu genç oyuncu futbol yaşantısına çocukluğunun geçtiği Schiedam'ın Excelsior '20 takımında forma giyerek başladı. 14 yaşında Feyenoord Futbol Akademisine geçen Castaignos'un A Takım macerası ise 2008 yılında imzalamış olduğu profesyonel sözleşmenin ardından başladı. 2009 yılında düzenli olarak oynamaya başlayan ve çıktığı 37 maçta 15 gol atan 1.87 boyundaki genç oyuncu, elde ettiği bu başarının ardından büyük kulüplerin radarına girse de 2009 yazında Hollanda forması altında UEFA 17 Yaş Altı Milli Takım Turnuvası'nda göstermiş olduğu performansın ardından Inter, Bayern Münih, Real Madrid, Manchester United ve Arsenal gibi Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin listesinde kendine yer buldu.

Her zaman olmasa da uzun boyuna rağmen topla beraber rakip defans ile başbaşa kaldığında oldukça hızlı bir oyuncu olabiliyor. Genellikle sağ ayağını kullanan Castaignos'un sol ayağı ile de şık golleri mevcut. Sezon başında Inter'in Galatasaray ile oynadığı hazırlık maçında da forma giyen Hollandalı oyuncu ayrıca annesinden dolayı İtalyan pasaportuna da sahip. Şu zaman kadar Nerazzurrilerde 146 dakika forma şansı bulabilen Castaignos'un en büyük talibi ise aylardır Inter yönetiminin kapısını aşındıran Hamburg ancak hafta sonu son dakikada takımına galibiyet golünü getiren bu genç adamın morali tavan yapmış durumda ve mücadeleden asla çekinmeyecektir.

0 Yorum var / Yorumlamak için buraya tıklayınız:

Yorum Gönder

Copyright © AZZURRI - Blogger Theme by BloggerThemes