Lig Başladı


Cumartesi akşamı bizim için yeni sezon başladı. İnternetten maç izlemeyi seven biri olmadığımdan yayın hakları alınanana kadar ligi takip edemez olmuştum. Zaten bana kalsa televizyondan bile maç izlemek işkence ama her hafta San Siro'ya gidecek durumumuz olmadığı için televizyona muhtacız.

Karşılaşma hakkında yazacak bir şey yok. Klasik bir Fiorentina mücadelesi. Kendi evinde sadece 2 gol yiyen, bu sezon sadece 3 maçta 1'den fazla gol atan Fiorentina, Milan'ı 0-0 ile durdurmayı başardı. Başardı diyoruz, çünkü Fiorentina 2007 yılından beri Milan'dan puan alamıyordu.

Maça dair söylenecek çok fazla şey yok. Allegri, Pato'yu 70. dakikada oyuna alınca maç hareketlendi. 20 dakika Brezilyalı'ya yetmedi. Pato yerine ilk 11'de başlayan Robinho'ya Milan'ın bu kadar sabretmesini anlamak zor. Tutamadım bu elemanı bir türlü.

İzlediğimiz ilk maç bizi tatmin etmese de başlangıç için yeterli. Bundan sonra daha çok maç izleyeceğimiz için buraya daha çok yazarız. Grande kaptan Göksel'i de bu yolda yalnız bırakmamış oluruz.

0 Yorum var / Yorumlamak için buraya tıklayınız:

Yorum Gönder

Copyright © AZZURRI - Blogger Theme by BloggerThemes