Abate Milli Takım'da


Tekrar A takıma döndüğünden beri Milan'ın en istikrarlı oyuncularından ve belki de hakkı en az verilen isimlerinden biriydi Abate. Alt yapı ürünü futbolcu tribün için her zaman farklı heyecan demektir. Milan tribünlerinin en sevdiği isimlerden olan Abate en sonunda milli takım kadrosuna da seçilebildi. Polonya ve Uruguay ile oynanacak hazırlık maçlarının kadrosuna Prandelli Abate'yi de çağırdı. "Milli Takıma seçilmesi için daha ne yapması lazım?" soruları da en sonunda Prandelli'den olumlu bir cevap almış oldu. Yakıştı Abate'ye. Kadroya bakacak olursak:

Kaleciler: Gianluigi Buffon (Juventus), Morgan De Sanctis (Napoli), Salvatore Sirigu (Paris Saint-Germain)

Müdafa: Ignazio Abate (AC Milan), Federico Balzaretti (Palermo), Andrea Barzagli (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Domenico Criscito (Zenit Saint Petersburg), Christian Maggio (Napoli), Angelo Ogbonna (Torino), Andrea Ranocchia (Inter)

Orta Saha: Alberto Aquilani (AC Milan), Daniele De Rossi (Roma), Claudio Marchisio (Juventus), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Inter), Antonio Nocerino (AC Milan), Andrea Pirlo (Juventus)

Hücum: Mario Balotelli (Manchester City), Sebastian Giovinco (Parma), Alessandro Matri (Juventus), Pablo Osvaldo (Roma), Giampaolo Pazzini (Inter), Simone Pepe (Juventus)

0 Yorum var / Yorumlamak için buraya tıklayınız:

Yorum Gönder

Copyright © AZZURRI - Blogger Theme by BloggerThemes