Roma Kaosla Başladı

Roma, yılın ilk resmi hüsranını yaşadı. S.Bratislava takımına ilk maçta yenilmişti. Olimpico'da maç 1-1 sona erdi ve Roma Avrupa Kupaları'na veda etti. Bu maçın ardından Roma çok karıştı, devamı da gelecektir.

Yeni teknik direktör Luis Enrique, genç oyunculardan kurulu bir kadro tercih etmiş. 93 doğumlu Capari ve 92 doğumlu Viviani bu isimlerden bazıları. İlk maçta oluşan 1-0'lık dezavantajı kapatabilmek için ilginç bir kadro.

9.dakikada Cicinho'nun sakatlanması planları bozsa da 2 dakika sonra Perotta'nın attığı gol Roma'yı rahatlattı. Fakat beklenen ikinci gol bir türlü gelmedi.

Skor 1-0, Roma'nın kalan sürede gol bulması lazım; kalan süreden katımız 16 dakika. Maçın 74.dakikası. Yaz döneminin en çok konuşulan ikilisi Totti-Luis Enrique; bu dakika içinde Olimpico'da kılıçları çekti. Oyuncu değişikliği için kenarda bekleyen 89 doğumlu Okaka. Çıkan ise Prens. O an stadyumda yaşanan atmosfer için buraya alalım. Olimpico, İspanyol için artık deplasman; maç sonunda ıslıklanması da bunun en önemli göstergesi.

İşlerin Luis Enrique için daha da kötü gittiği dakika; 82. Totti'nin oyundan çıkıp ve soyunma odasına geçmesinden 8 dakika sonra, konuk takım gol atıyor. Kalan 8 dakikada Roma'ya tur için gereken gol sayısı ise artık 2 oluyor. Totti oyundan alınmış, De Rossi tribünde, Boriello yok.

Roma eleniyor. Avantaj artık Totti'nin elinde. Luis Enrique Roma'da yapabileceği en kötü başlangıcı yaptı. Takımın elenmesine engel olamadı, Totti'ye dokundu. Galiba Totti ve Enrique ikilisi bu sene tutku ve entrika dolu bir sezon yaşatacaklar.

Bu arada maçın hakeminin Halis Özkahya olduğunu da ekleyelim.

0 Yorum var / Yorumlamak için buraya tıklayınız:

Yorum Gönder

Copyright © AZZURRI - Blogger Theme by BloggerThemes