Kapalı Kutu






Kadro belli tam olarak belli oldu. Tam şampiyon olacak kadro. Güçlü değil. Sıkıntılı. Şampiyonluk için birinci şart; gruptan zor çıkacak bir takım. Bu kadro gruptan zor çıkar. Ama Güney Afrika'daki kadar da zorlanmaz.

Kalede, savunmada sorun çıkmaz. Orta sahanın ortası müthiş. Kanat/açık yok. Forvetler ise yetersiz. Ben mesela, Pazzini'yi ne olursa olsun dahil ederdim. Matri'nin olmasını isterdim. Ati, imkansız dedi. Boriello bile olabilirdi. Gol atmak zor olacak ama zaten İtalya her zaman az gol atmıştır ama gerektiği zaman golü bulmuştur.

Belki de turnuvanın en kapalı kutu takımı ilginç bir şekilde İtalya. Bu kadrodan, bu kimyadan ne çıkacağını kimse tahmin edemiyor. İlk maçın İspanya ile olması avantaja bile dönüşebilir bu sayede.

Son söz olarak, Prandelli'ye güveniyoruz...

Kaleciler: Gianluigi Buffon (Juventus), Morgan De Sanctis (Napoli), Salvatore Sirigu (Paris Saint-Germain)

Savunma: Ignazio Abate (Milan), Federico Balzaretti (Palermo), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Christian Maggio (Napoli), Angelo Ogbonna (Torino).


Orta saha: Daniele De Rossi (Roma), Alessandro Diamanti (Bologna), Emanuele Giaccherini (Juventus) Claudio Marchisio (Juventus), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Paris Saint-Germain), Antonio Nocerino (Milan), Andrea Pirlo (Juventus).


Forvet: Mario Balotelli (Manchester City), Fabio Borini (Roma), Antonio Cassano (Milan), Antonio Di Natale (Udinese), Sebastian Giovinco (Parma).

0 Yorum var / Yorumlamak için buraya tıklayınız:

Yorum Gönder

Copyright © AZZURRI - Blogger Theme by BloggerThemes