Koşun Pirlo Gol Attı


Andrea Pirlo'nun futboluna saygı duymamak mümkün değil. Ama özellike son yıllarda skora katkısı giderek azalmıştı. Son oynanan Catania maçında yeniden ağları havalandırdı.


Mayıs ayında 33 yaşına girecek futbolcu yeni takımı Juventus'da ilk golünü şubat ayında atabilmiş oldu. Sezon başladıktan 23 hafta sonra. En azından bu ilk golü Juventus'un yeni stadında, Juventuslu taraftarlar önünde attı. Yaz aylarında Pirlo'nun transferine sevinen Juventuslular, onun bir golüne canlı şahit olabildiler.

Pirlo bundan sonceki son golünü yaklaşık 17 ay önce Parma'ya atmıştı. O zaman Milan'da forma giyen Pirlo'nun o golünü de Milanlılar çok beklemişti. Hatta o gol için daha fazla beklediler. Pirlo'nun Serie A'daki gol hasreti daha fazlaydı o zamanlar.

Parma'ya attığı golden önceki son gol için 15 Mart 2009'a gitmek gerekiyordu. Yaklaşık 19 ay öncesine. Pirlo, Siena ağlarını penaltıdan havalandırıyordu.

Kısacası Pirlo 35-36 ay gibi bir sürede sadece 2 gol atabildi(İtalya Ligi'nde).

Acaba futbolunun son yıllarını yaşayan futbolcu, bu döneme kaç gol sığdıracak?


1 Yorum var / Yorumlamak için buraya tıklayınız:

bazarov dedi ki...

onu izlemek inanılmaz keyifli.keşke bir kaç yaş daha genç olsaydı.bu kadar az gol atmasının sebebi de aslında sahadaki rolü.fm tabiriyle deep lying playmaker oynadığı için kaleden bu kadar uzak ve dolayısıyla golden de uzak.

Yorum Gönder

Copyright © AZZURRI - Blogger Theme by BloggerThemes